EVANGELIST I TURISTMISSIONEN

 

Turistmissionens arbete på Kanarieöarna är spännande. Gud har ställt dörrar öppna för verksamhet bland tusentals skandinaver som besöker öarna under vinterhalvåret.

Min fru Åsa och jag deltog i arbetet på Playa del Ingles under vår tid. Vi trivdes bra i den goda gemenskapen i Turistkyrkan. Många hjälptes åt med praktiska uppgifter och i kontaktskapandet. Och Gud välsignade oss!

Som evangelist trivdes jag i den goda atmosfären. Folk var intresserade och öppna när de besökte vårt café. Många hade tid och lust till samtal och funderingar. Och många hakade på våra utflykter där kontakterna fördjupades.

Samma intresse märkte vi i många offentliga samlingar. Tisdagskvällarnas Hela kyrkan sjunger samlade fullt hus med både vana och ovana kyrkbesökare. Atmosfären var ofta som ett varmt och generöst väckelsemöte i folklig stil. Vi trivdes.

 


Turistkyrkan_grand_canaria

Turistkyrkan Grand Canaria

 

Men också cafékvällarnas program och söndagarnas Gudstjänster lockade många. Det var mycket tacksamt att sjunga och vittna om Herren. Den andliga hungern märktes. Tydligen får denna längtan chansen när folk är lediga och har tid.

Vi är tacksamma över att ha fått presentera evangeliet för så många. Och vi är glada över alla kontakter vi fått. Så vi ser fram emot att fortsätta detta inspirerande arbete till hösten.

Mer om Turistkyrkan >>