MINA SÅNGER

2023

HOPPETS LJUS

Mina egna sånger från förr och nu. Dessutom finns det fem titlar som inte spelats in förut. Jag sjunger dessa sånger med stor tacksamhet över den frälsning som gör livet hoppfullt, trots allt.
Hela sånglistan hittar du här>

Hoppets ljus med Carl-Olov Hultby

2022

HANK WILLIAMS-LÅT !

En enkel och härlig country-sång som passar bra till våra instrument fiol och gitarr har min son Erik och jag spelat in. Det är en av de andliga sånger som Hank Williams sjöng. Från Jerusalem till Jeriko heter den i min översättning

Hultby sjunger Hank Williams

 

Jag sjunger gärna en blandning av sånger allt från klassiska pärlor till sånger jag själv skrivit. Mina egna sånger har kommit till i samband med möten runt om i landet. Jag har haft förmånen att få göra två skivinspelningar och ett sånghäfte som jag delar med mig av.

Här kan du ladda ner och lyssna på låten. >

Hela hemligheten

Detta är min första solo-cd. Det var en stor glädje att få sjunga in den. Inspelningen innehåller sånger som belyser hemligheten i Jesus Kristus.
Dels har jag tagit med några ”klassiker” som t.ex. ”Jag har i himlen en vän så god”, ”Det enda som bär” och ”Klippa du som brast för mig”.
Men många av sångerna är nyare. Inte minst mina egna. Bland dem finns bl.a. ”Herren håller på och helar”, ”Johannes 3:17” och sången jag fick med mig från Kongo; ”Han är med oss i striden”.

 

Kvar hos dig

Min andra solo-skiva handlar om Jesu empati och trofasthet mot oss som kämpar i livets kamp. Samma blandning i denna sånglista av gamla klassiker och mina egna sånger. Där finns bl.a. ”Kvar hos dig”, ”Helige Ande kom”, ”Det är nå´t särskilt” plus den lite speciella ”Vinterpsalm”. Liksom i den första inspelningen har jag också lånat en sång av min son Erik.

Mina sånger med Hultby - Kvar hos dig

Jag är mycket tacksam över att ha fått göra denna skiva tillsammans med Dan-Inge Olsson. Inspelningen kändes som en inspirerande och berörande sånggudstjänst.

Ladda ner och lyssna >

 

Låt källan flöda

Jag fick chansen att samla några av mina sånger i detta sånghäfte. Roligt att få dela med mig till andra som vill sjunga. Det är sånger som kommit till i samband med möten runt om i landet.
Många av sångerna handlar om Jesus. Men ett par naturlyriska visar är också med. De två ämnena är det jag helst sjunger om.
Sångerna är mest enkla visor. Lättsjunget. Ofta med berättande text i verserna och en återkommande refräng som stryker under   budskapet.

Hultby, sånghäfte - Låt källan flöda

NY CD 2018

Min Fader verkar ännu

Under 2018 har jag arbetat med en ny inspelning tillsammans med Dan Inge Olsson. Där sjunger jag många av mina nya sånger. Även några äldre är med. Dessutom har jag lånat några titlar där sångförfattarna har underbara beskrivningar av mötet med Jesus.
- Jag är glad att ha fått möjlighet att göra denna cd. Vi har kallat den ”Min Fader Verkar Ännu”.

Skivorna och sånghäftena har jag med mig på mina mötes-resor.
Men du kan också höra av dig, så skickar jag till dig!

Kontaktformulär

 

Ny CD med Hultby

Ladda ner och lyssna >